Cégünkről

Oktatófilm, reklámfilm, tananyagfejlesztés, eseményrögzítés, digitalizálás

Vállaljuk reklám-, referencia-, és más filmek teljes körű elkészítését, forgalmazásra alkalmas kivitelű legyártását, honlapon alkalmazható filmes bemutatást, digitalizálást, utómunkát, egyéb stúdiómunkát.

Digitalizálás

Digitalizálás során a hagyományos, analóg technológiával rögzített audio, videó, vagy audiovizuális jelet digitális jellé alakítjuk. Az ilyen módon archivált felvételek kevésbé vannak kitéve a hordozóanyag tulajdonságaiból következő minőségi romlásnak.

A ReflektorFilm

(korábban: Reflektor Videó, Reflektor Kiadó, Reflektorfilm Kft.) 1990. óta, több mint 27 éves működése alatt olyan filmeket készített, amelyek közkedveltek az oktatás résztvevői körében. A termékek palettája széles: van óvodásoknak szánt rajzos-verses tanmese, iskolások számára oktatófilm, és a felnőtt nézők igényét is kielégítő ismeretterjesztő alkotás. A témák között kiemelkedő szerepet kap a bennünket közvetlenül körülvevő élővilág, a hazánkban található növények és állatok sokasága, hazai gyógyító növények, a Kárpát-medence természeti földrajza, vadgazdálkodásunk, nemzeti kincseink.

Cégadatok:

A vállalkozás neve: Reflektorfilm, Szilágyi Márta egyéni vállalkozás

Főtevékenység: film-, videogyártás, digitalizálás
Adószám: 59051132-1-25 Nyilvántartási szám: 51223429
Székhely: 3554 Bükkaranyos, Ady Endre utca 4.
Telefon: 06-46/439-546 Ügyvezető: Szilágyi Márta (06-20/777-3137)
E-mail: szilagyi@reflektorfilm.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube
Honlapunkon a termékek listáján filmrészletek tekinthetők meg.

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube