Vásárlási feltételek

Általános vásárlási, szállítási és fizetési feltételek

1. Üzemeltető:

Reflektorfilm Szilágyi Márta egyéni vállalkozó

2. Cégadatok:

Reflektorfilm Szilágyi Márta egyéni vállalkozó

Székhely: 3554 Bükkaranyos, Ady Endre utca 4.

Postacím: 3554 Bükkaranyos, Ady Endre utca 4.

Adószám: 59051132-1-25

Nyilvántartási szám: 51223429

Telefonos ügyfélszolgálat: +36-20/777-3137 (munkanapokon 8-17 h között)

E-mail cím: szilagyi@reflektorfilm.hu

3. Törvényi szabályozás:

Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény szabályozza a tevékenységünket.

4. Általános szerződési feltételek:

Csak a www.reflektorfilm.hu honlapról elküldött rendelést fogadjuk el. Mivel a visszaigazolás a Fogyasztó által megadott e-mail címre történik, ezért annak korrekt elérhetősége a Fogyasztó felelőssége. A rendelés és visszaigazolás írásban megkötött szerződésnek minősül, melynek a nyelve magyar. A rendeléseket elektronikusan iktatjuk, melyek a későbbiekben visszakereshetők. Szerződéses feltételeinket a magatartási kódex alapján dolgoztuk ki.

5. Árak, házhoz szállítás, szállítási díjak:

A www.reflektorfilm.hu weboldalon található árak az Áfát tartalmazzák.

A szállítás postán, a fizetés előreutalással, vagy PayPallal történik. (Egyedi esetben lehet ettől eltérés.) A szállítás költsége a Megrendelőt terheli. Az oktatási intézmények továbbra is utólag utalhatnak.

A Magyar Posta 2017. január 1.-től korlátozást vezetett be a küldemények mérete szerint. A levelek házhoz szállítását csak bizonyos méret alatt végzi, a nagyobbakat csomagként kell feladni.

Megbeszélés alapján küldhetjük postán maradóként a filmeket. A feladás tényét közöljük, a csomagért pedig a postára kell menni. A posta nem küld értesítést az érkezésről! Mivel oktatási intézménytől nem kérünk előre utalást, a megrendelés során ezt az igényt jelezni tudják.

A webshop a házhoz szállítás díját építi a számlába.

A szállítás díjai az alábbiak postán maradó küldeményekre:

1 db DVD postai szállítási díja: 575.- Ft. (A darabszám DVD tokra értendő. Ebben lehet 2, vagy több lemez is.)

2 vagy több DVD postai szállítási díja: 1530.- Ft (2 kg összsúlyig, 20-nál kevesebb DVD)

6. Fizetési feltételek:

A fizetés magánszemélyek részére előre utalással vagy PayPal fizetéssel történik. Oktatási intézményeknek lehetőséget biztosítunk utólagos fizetésre is. Az iskolák, óvodák, önkormányzatok, vagyis az oktatás résztvevői részére az eddigi gyakorlat szerint, továbbra is lehetőség van az utólagos átutalásra. A postától átvett küldeménybe számla kerül, amelyet kérjük az ott közölt időpontig (általában 2 héten belül) kiegyenlíteni. A megrendelés a webshop lépései szerint történjen, de a fizetés kérdéséhez jutva az „oktatási intézmények” –et kell bejelölni.

7. Adatvédelem

Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.

8. Szállítási határidő:

A vállalt szállítási határidő 2-10 munkanap. Ha bármilyen, nem várt akadály közbejön, arról tájékoztatjuk a Tisztelt Ügyfelet.

9. Adatvédelem:

A Reflektorfilm, Szilágyi Márta egyéni vállalkozás a regisztrált felhasználók, az előfizetők és a vásárlók adatainak biztonságos tárolásáért technikailag minden elvárhatót megtesz, beleértve ebbe a személyes adatok védelmére vonatkozó 1992. évi LXIII. törvény előírásainak betartását.

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube